flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ

22 грудня 2017, 16:30

 

ШАРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

 

     20 грудня  2017 року                                                                                                                   №  18 о/д

 

Про оголошення конкурсу

на зайняття посади

державної служби категорії «В»

секретаря судового засідання

 

Відповідно до глави 2 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 зі змінами, внесеними згідно з постановою КМУ від 25.10.2017 року № 815, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року №2646/0/15-17, керуючись статтею 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,

 

НАКАЗУЮ :

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – секретаря судового засідання Шаргородського районного суду Вінницької області.

 

  1. Затвердити умови проведення конкурсу викладені в додатку № 1 до цього наказу.

 

  1. 3. Визначити адміністратором під час проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» Сербіну Марію Василівну, консультанта суду (по роботі з персоналом).

 

  1. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Сербіній М.В. надіслати в електронній формі наказ про оголошення конкурсу та умови його проведення до Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях, не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня його підписання – для оприлюднення на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.
  2. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Поперечному І.О. та консультанту суду (по роботі з персоналом) Сербіній М.В. забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу та умов його проведення на офіційному веб-сайті Шаргородського районного суду Вінницької області в розділі «Вакансії»» рубрики «Інше», після їх оприлюднення на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.

 

  1. Встановити термін для подачі кандидатами документів до 10 січня 2018 року включно.

 

  1. Голові конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорії «Б» і «В» державної служби в Шаргородському районному суді Вінницької області Голованчук О.П. забезпечити проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – секретаря судового засідання Шаргородського районного суду Вінницької області 18 січня 2018 року та передачу до Національного агентства України з питань державної служби інформації про переможця конкурсу і другого за результатами конкурсу кандидата в установленому порядку.

 

 

 

        Керівник апарату                                                                                                       Світлана Бородавка