flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Умови проведення конкурсу

12 липня 2018, 15:23

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                           Наказом керівника апарату                                                                                                                                    Шаргородського районного суду                                                                                                                           Вінницької області від 09.07.2018 року № 09 о/д

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»  –  головного спеціаліста (з інформаційних технологій) Шаргородського районного суду Вінницької області

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

Головний спеціаліст (з інформаційних технологій):

•       Організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп’ютерних програм статистичної звітності автоматизованої системи електронного документообігу, створення локальної комп’ютерної мережі та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

•       Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.

•       Проводить моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

•       Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

•       Здійснює підготовку та направлення документів, необхідних для виготовлення працівникам суду електронних цифрових підписів.

•       Контролює закінчення термінів дії ключів електронних цифрових підписів працівників суду та вживає заходів, спрямованих на своєчасне їх оновлення.

•       Проводить моніторинг стану направлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень.

•       Налаштовує на оптимальний режим роботи комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, що використовуються працівниками суду.

•       Веде облік встановлених в суді комп’ютерних програм.

•       За погодженням з керівником апарату у здійсненні адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, контролера домену та серверів комп'ютерної мережі, встановлює (видаляє) відповідне програмне забезпечення.

•       Здійснює адміністрування бази даних КП «Д-3».

•       Здійснює адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

•       Бере участь у встановленні в суді спеціального комп'ютерного обладнання та забезпечує його роботу.

•       За погодженням з керівником апарату здійснює встановлення (видалення) програмного забезпечення на їх автоматизованих робочих місцях, а також забезпечує їх доступ до локальних ресурсів комп’ютерної мережі суду та мережі Інтернет.

•       Забезпечує відповідність законодавству підготовлених ним за дорученням керівника апарату, своєчасність їх друкування або виготовлення із застосуванням комп’ютерної техніки, а також своєчасність передачі документів для розсилання та дотримання встановлених у суді правил діловодства.

•       Бере участь у здійсненні заходів з підвищення кваліфікації працівників апарату суду з питань використання ними комп’ютерного обладнання для виконання своїх завдань та обов’язків.

•       У встановленому порядку, координує роботу з питань встановлення, налаштування та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення з відповідним підрозділом Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій  області, а також підприємствами, установами, організаціями.

•       Веде справи з питань використання інформаційних технологій та направлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень (згідно з номенклатурою справ суду).

•       Дотримується встановлених правил користування комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням.

•       Забезпечує приймання та  відправлення електронної  пошти.

•       Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду.

 

Умови оплати праці

посадовий оклад – 4100 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, інші виплати, передбачені ст. 50 ЗУ «Про державну службу»

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково.

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.      копію паспорта громадянина України;

2.      письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3.      письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4.      копію (копії) документа (документів) про освіту;

5.      посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6.      заповнену особову картку встановленого зразка;

7.      декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Документи подаються до 17.00 год. 26 липня 2018 року, за адресою: вул. Героїв Майдану, 231  каб. 7 м. Шаргород Вінницька область, 23500

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

Шаргородський районний суд Вінницької області (вул. Героїв Майдану, 231 м. Шаргород Вінницька область, 23500)

10.00 год. 01 серпня 2018 року

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Сербіна Марія Василівна тел. (04344) 2-15-98

е-mail: inbox@sh.vn.court.gov.ua

 Кваліфікаційні вимоги

 

1

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра

 

2

Досвід роботи

-

 

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

 

Вимоги до компетентності

 

 

Вимога

       Компоненти вимоги

 

1

Уміння працювати з комп’ютером

рівень досвідченого користувача; досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point); навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, використовувати офісну техніку, вміння користуватись електронною поштою

 

 

2

 

Необхідні ділові якості

 

аналітичні здібності, обчислювальне мислення, оперативність, стратегічне мислення, навички контролю, вимогливість, здатність концентруватись на деталях, діалогове спілкування (письмове і усне), вміння розподіляти роботу,  вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору, навички управління, лідерські якості, вміння активно слухати, виваженість, уміння дотримуватись субординації, стійкість, вміння уступати, адаптивність, вміння вести перемовини, організаторські здібності, навички наставництва, стресостійкість, навички розв'язання проблем, уміння працювати в команді, здатність ризикувати, тощо;

 

 

3

Необхідні особистісні якості

 

надійність, відповідальність, чесність, тактовність, порядність, інноваційність, креативність, ініціативність, комунікабельність,  дисциплінованість, чуйність, готовність допомогти, рішучість,  емоційна стабільність, контроль емоцій, повага до інших, автономність, неупередженість, гнучкість, наступність тощо.

 

 

Професійні знання

 

 

1

Знання законодавства

  Знання:

-  Конституція України;

-   Закон України «Про державну службу»;

-   Закон України «Про запобігання корупції».

 

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовці відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

-   Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

-   Закон України «Про виконавче провадження»;

-   Цивільний процесуальний кодекс України;

-   Кримінальний процесуальний кодекс України;

-   Кодекс адміністративного судочинства України

-   Кодекс України про адміністративні правопорушення та інші кодекси.

-   Інструкція з діловодства в місцевому загальному суді, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затвердженою наказом ДСА України 17.12.2013 року №173;

-    Положення про апарат суду;

Положення про автоматизовану систему документообігу суду.