flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу

01 березня 2023, 10:51

Шаргородський районний суд Вінницької області запрошує на роботу осіб бажаючих вступити на посади державної служби!

 

Повідомляємо, що в Шаргородському районному суді Вінницької області наявна вакантна посада державної служби категорії «В» - секретаря суду. (опис вакансії)

 

Вимоги до кандидатів:

- наявність громадянства України;

- вища освіта за ступенем не нижче молодшого бакалавра та бакалавра в галузі знань «Право»;

- вільне володіння державною мовою  (особа, яка претендує на зайняття посади державної служби у період дії воєнного стану  не подає документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»);

- без вимог до досвіду роботи. 

 

Особи, які претендують на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря суду, повинні особисто подати до Шаргородського районного суду Вінницької області наступні документи:

- заява щодо призначення на відповідну посаду державної служби;

- резюме встановленого зразка  відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246, або ж заповнена особова картка встановленого зразка, із зазначенням вакансії, на яку вони претендують;

- документ, який підтверджує громадянство України;

- документ, що підтверджує наявність відповідної освіти. 

 

Звертаємо увагу кандидатів на те, що  Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12.05.2022 № 2259-IX, передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану.

 Таким чином, призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» - секретаря суду, відбудеться за результатами співбесіди претендентів з керівником апарату Шаргородського районного суду Вінницької області.

Співбесіда з кандидатами проводитиметься за фізичної присутності кандидата, в приміщенні Шаргородського районного суду Вінницької області, за адресою вул. Героїв Майдану, 231, м. Шаргород, Вінницької області.

 

 

Додаткову інформацію кандидати можуть отримати згідно графіку роботи суду у заступника керівника апарату суду або за телефоном (04344) 2 15 98, також через електронні засоби зв’язку з використанням електронної адреси суду inbox@sh.vn.court.gov.ua.