flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада щодо формування звітів

25 вересня 2020, 09:20

24 вересня 2020 року о 15.00 год сектором організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Територіального управління ДСА України в Вінницькій області проведено нараду в режимі відеоконференцзв’язку за допомогою програмного забезпечення «Zoom» з керівниками апаратів судів Вінницької області та їхніми заступниками. Нараду провели завідувач сектору Ніна Колодько та головний спеціаліст сектору Ірина Савельєва. Від Шаргородського районного суду участь у нараді взяла керівник апарату суду Бородавка С.В.

Питання, які розглядалися на нараді стосувалися формування в судах звітів та звітної інформації, загальні питання організації роботи суду:

  • формування статистичної звітності та іншої звітної інформації за 9 місяців. Аналіз помилок, виявлених у звітах за перше півріччя 2020 року;
  • організація роботи з перекладачами.

По завершенню даної наради керівником апарату суду спільно з працівниками канцелярії суду, відповідальних за формування статистичної звітності, проведено обговорення проблемних питань, які виникають під час формування звітів, шляхи їх вирішення.