flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Новий функціонал для трансляції судових справ, які мають значний суспільний інтерес

25 березня 2022, 14:10

Шаргородський районний суд  повідомляє, що  Державною судовою адміністрацією України та  державним підприємством «Центр судових сервісів» запроваджено новий функціонал підсистеми відеоконференцзв'язку, який дозволяє автоматично здійснювати трансляцію судових засідань на youtube – каналі судової влади вебпорталу «Судова влада України».

Державне підприємство «Центр судових сервісів» 11 березня 2022 року впровадило новий функціонал підсистеми відеоконференцзв’язку, який стосується трансляцій судових засідань в режимі онлайн і полягає в значному спрощенні процедури.

 

За повідомленням виконувача обов'язків директора державного підприємства «Центр судових сервісів» , вказаний функціонал можна і потрібно застосовувати для справ, які мають значний суспільний інтерес.

На підприємстві також зазначають, що у зв'язку із впровадженням нового функціоналу, попередні рекомендації ДСА України щодо організації онлайн-трансляцій, які регламентувалися листом Державної судової адміністрації України від 14.03.2016 №15-1924/16, втратили свою актуальність.

ДСА України рекомендує судам для організації трансляцій судових справ, які мають значний суспільний інтерес, використовувати наявний в підсистемі відеоконференцзв’язку функціонал планових конференцій.

 

Проесслужба