flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важлива інформація!!! До відома учасників судових засідань.

25 березня 2022, 14:30
 Шановні відвідувачі суду  та учасники судових процесів! 
⠀⠀ ⠀⠀
Шаргородський районний суд  Вінницької області продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запроваджено воєнного стану.
 
⠀⠀ ⠀⠀
Звертаємо увагу, що Шаргородський районний суд Вінницької області забезпечує розгляд невідкладних справ. Участь у судових засіданнях відбувається також дистанційно з використанням відеоконференцзв'язку.
 
З урахуванням того, що  учасники судових процесів не завжди мають змогу подати заяву про відкладення розгляду справи через задіяння до функціонування критичної інфраструктури, вступ до Збройних сил України, територіальної оборони, добровольчих воєнних формувань та інших форм протидії збройної агресії проти України, або не можуть прибути в суд у зв'язку з небезпекою для життя такі справи будуть відкладені.
⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Пропонуємо Вам скористатись можливістю звернення до суду засобами поштового зв’язку, через  сервіс «Електронного суду» та електронною поштою inbox@sh.vn.court.gov.ua та утриматися від відвідування суду.