flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено тактико-навчальне заняття з питань пожежної безпеки

26 січня 2024, 16:00

26 січня фахівцями Служби порятунку Вінниччини проведено спільне навчання з пожежної безпеки з працівниками Шаргородського районного суду Вінницької області та співробітниками 4 взводу охорони (м. Могилів-Подільський) 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУ ССО у Вінницькій області.

Під час навчання працівники суду почули про принципи дії вогнегасників та особливості їх будови, а також як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання. Крім того, було акцентовано увагу про правила безпеки під час користування обігрівальними засобами тощо.

Були й запитання до надзвичайника. Зокрема, й щодо того, якими вогнегасниками краще гасити електротехніку й папери, щоб їх максимально зберегти.

Проведення навчання підвищує знання працівників, завдяки такому навчанню працівники більш ознайомлені з протипожежними заходами і діями в разі виникнення пожежі.

Під час тактико-навчального заняття співробітники взводу охорони провели евакуацію громадян з приміщення суду. Працівники ДСНС продемонстрували як користуватись вогнегасниками різного типу. Працівником Жмеринського районного управління було проведено лекцію щодо запобігання та поводження при виникненні пожежі в приміщенні.