flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників апарату суду діям у надзвичайних ситуаціях

29 жовтня 2018, 14:30

29 жовтня 2018 року за участю провідного фахівця Шаргородського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області капітана служби цивільного захисту Вернюка Олега Володимировича в приміщенні Шаргородського районного суду проведено навчання працівників суду діям у надзвичайних ситуаціях.

Вернюк О.В. довів до працівників суду статистику по Шаргородському району, з якої слідує, що протягом 10 місяців 2018 року в районі сталося 37 пожеж, в яких загинуло 2 людини. Працівниками Шаргородського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області за цей період здійснено 116 виїздів. У зв’язку з надзвичайними ситуаціями фізичним та юридичним особам завдано матеріальних збитків на суму 4350000 грн.

Також Вернюк О.В. розповів працівникам суду про загальні правила пожежної безпеки з урахуванням особливостей виробництва, ознайомив з протипожежними заходами та діями у разі виникнення пожежі. Працівники суду спробували оволодіти навичками використання наявних засобів пожежогасіння такими як вогнегасник, познайомились з їх видами, правилами їх зберігання та використання.