flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Шаргородського районного суду Вінницької області

16 серпня 2024, 12:00

16 серпня 2024 року відбулися збори суддів Шаргородського районного суду Вінницької області, на порядок денний яких було винесено питання обрання судді на адміністративну посаду голови суду.

За результатами таємного голосування суддів на посаду голови Шаргородського районного суду Вінницької області обрано РОЗДОРОЖНУ Андрею Гаврилівну.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

Колектив Шаргордського районного суду Вінницької області вітає Андрею Гаврилівну з призначенням на посаду голови суду та бажає  невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій відповідальній посаді, а підґрунтям плідної професійної діяльності, нехай буде зміцнення здоров'я та благополуччя.

Ваш попередній досвід роботи, вагомі професійні досягнення, енергія, завзяття, новітні погляди та управлінський талант сприятимуть подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі.